Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Namjera je bila dobra...

Novinarka BBC-ja s dečkom snimila kako glumi spolni odnos, pa razljutila šefove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarka BBC-ja naljutila je šefove snimkom u kojoj glumi spolni odnos sa svojim dečkom kako bi pomogli prikupljanju novca za Nacionalnu zdravstvenu službu.

Dopisnica BBC-ja Emma Vardy snimila je parodiju na pjesmu ''I Want to Break Free''. U videu novinarka sa svojim dečkom, amaterskim nogometašem Aaronom Adamsom, glumi spolni odnos, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo BBC Potrošio 35.000 funti Obrat u skandalu koji trese BBC: Javila se osoba kojoj je poznati voditelj navodno plaćao za eksplicitne fotografije Ilustracija medijska kuća pod istragom Poznati TV voditelj uhvaćen u seks-skandalu: Optužen da je maloljetnoj osobi plaćao za eksplicitne fotografije

Ta je scena bila jedan od nekoliko segmenata u videu koji je Adams odlučio snimiti s kolegama iz kluba u kojem igra, a namjera im je prikupiti novac i donirati ga Nacionalnoj zdravstvenoj zaštiti.

Unatoč dobroj namjeri, snimku nisu dobro prihvatili novinarkini šefovi. Svi BBC-jevi zaposlenici dobili su obavijest e-mailom da paze što objavljuju na društvenim mrežama.

Snimka je objavljena na Twitteru Aarona Adamsa i na Facebook stranici njegova kluba uz poruku: ''Pa, evo ga. Četiri tjedna karantene, nema nogometa i evo što se dogodi.'' Ubrzo je iz snimke uklonjen dio u kojem glume Vardy i Adams, a objavljena je nova verzija bez njih dvoje, piše Daily Mail.

"Oh how I want to break free"  **SING FOR THE NHS ** So here it is . 4 weeks of lockdown...no football....and...

Posted by 8th Old Boys Football Club on Monday, April 20, 2020

"Namjera je bila dobra, ali Emma prihvaća da je to neprimjereno i uklonila je isječak'', rekao je glasnogovornik BBC-ja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene