Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom anti-imigracijskog prosvjeda

PRESTRAŠNO Njemački policajac brutalno 'pokosio' prolaznika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački policajci snimljeni su kako tijekom prosvjeda desničara u Hamburgu protiv izbjeglica, na brutalan način na tlo ruše jednu osobu.

Sukobi s policijom u Hamburgu izbili su tijekom anti-imigracijskog marša desničara koji je zabranjen dok se u istom gradu okupilo oko 14.000 ljudi koji su mirnim prosvjedom dali podršku izbjeglicama, javlja RT.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

Prosvjednici su se sa policijom sukobili na glavnom željezničkom kolodvoru, razbijajući prozore, napadajući policajce suzavcem i bacajući pirotehniku.

Veliki val izbjeglica stiže u Njemačku: Ovog vikenda dolazi 40 tisuća ljudi

Priložena snimka je nastala za vrijeme sukoba s policijom, a pokazuje kako skupina policajaca juriša i ruši jednu osobu koja je potom bez svijesti ostala ležati na tlu. Nokautirani muškarac sa snimke, netom prije nego li ga je policajac 'pokosio', stajao je mirno i spuštenih ruku.

Pripadnici policije također su, javlja RT, blokirali su prilaz pripadnicima hitne pomoći koje je pošlo pružiti pomoć onesviještenom muškarcu.

Na snimkama s ulice vide se prosvjednici kako bacaju boce i pirotehniku. U neredima je uhićeno nekoliko desetaka izgrednika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene