Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja predanost!

Na Olimpijskim igrama natječe se i trudnica koja treba roditi za mjesec dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudna malezijska streljačica, Nur Suryani Mohamed Taibi, stigla je u London i natjecat će se na Olimpijskim igrama sljedeći tjedan, mjesec dana prije nego bi trebala roditi.

Ova 29-godišnjakinja kvalificirala se za Olimpijske igre u siječnju, nekoliko dana nakon što je saznala da je trudna. U to vrijeme nadala se da će se zdravstveno osjećati dovoljno dobro da nastupi na Igrama, što se i ostvarilo, piše Sports Yahoo.

Pročitajte i ovo Olimpijska baklja - 1 sportski događaj godine Jedan će Hrvat ponovo nositi olimpijsku baklju: "To je velika čast, to se događa jednom u životu" Policija u Parizu Uoči Olimpijskih igara Ministar poručio policajcima: "Bit ćete pošteno plaćeni, ali očekujem stopostotnu mobilizaciju"

Dobila je liječničku potvrdu da ne postoje medicinski razlozi zbog kojih se ne bi trebala natjecati. Jedino su joj liječnici savjetovali da ne putuje avionom kada uđe u 35. tjedan trudnoće, te će se stoga Taibi odmah nakon sudjelovanja na natjecanju vratiti u Maleziju.

>> I nju bi rado vidjeli na Olimpijskim igrama

U sportu za koji je potrebna preciznost, smirenost i koncentracija, mnogi se pitaju kako će Taibi to ostvariti dok se u njoj pomiče dijete. 'Razgovarat ću s bebom prije natjecanja. Reći ću: ne udaraj, ostani mirno jedan sat i 15 minuta, molim te', rekla je Taibi u travnju.

'Mnogi su ljudi rekli da sam luda i sebična jer smatraju da ugrožavam zdravlje svog djeteta. Suprug mi je rekao da ugrabim ovu rijetku priliku koja možda neće nikada više doći. Ja sam također majka i tvrdoglava osoba', dodala je Taibi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene