Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U NOVOM SADU

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Muškarac se divljački iživljavao nad psom, sve su snimile nadzorne kamere

pas - 4
pas - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija pas - 4 pas - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 pas - 1 Galerija 1/2 >>
Nepoznati se muškarac u Novom Sadu divljački iživljavao nad psom, a sve su zabilježile nadzorne kamere. Na snimci koju je mučno gledati vidi se muškarac koji nekoliko puta baca psa na pod te ga potom ubacuje u prtljažnik i udaljava se u nepoznatom smjeru.

U ponedjeljak ujutro oko 8:30 sati u Novom Sadu muškarac se divljački iživljavao nad nedužnim psom! Videozapis koji je objavljen na portalu NSUživo prikazuje nepoznatog muškarca koji je svom jačinom bacao psa na beton. Zatim ga je bacio u prtljažnik vozila i otišao u nepoznatom smjeru. Snimka je učinjena nadzornim kamerama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA SVAKU OSUDU VIDEO Društvenim mrežama širi se šokantna snimka na kojoj majka šamara dijete u kolicima

Pročitajte i ovo Provjera mikročipiranja pasa - 1 Visoke kazne U Zagrebu kontrola mikročipiranja pasa: Oni bez čipa idu u Dumovec

Korisnici na društvenim mrežama ne mogu vjerovati svojim očima. "Blago rečeno - užas. Šteta što njega neko tako ne prodrma", jedan je od komentara ispod objave.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene