Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

UHIĆEN JE

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Pomahnitali mladić izvadio mesarski nož i krenuo u napad: "Vikao je Allahu Akbar"

Napad u Bruxellesu
Napad u Bruxellesu Foto: Screenshot/Twitter/Megh Updates
Belgijske vlasti uhitile su muškarca koji je mesarskim nožem napao mladića na željezničkoj stanici u Bruxellesu. Napadač je optužen za napad s predumišljajem.

Na društvenim mrežama objavljena je uznemirujuća snimka napada na željezničkom kolodvoru u Bruxellesu. Muškarac je, naime, mesarskim nožem napao 17-godišnjeg mladića, nekoliko ga puta zarezao i ubo.

Pročitajte i ovo Ilustracija POLICIJA OTKRILA DETALJE Stravični masakr u Kaliforniji: Ubijeno šestero ljudi, među njima i šestomjesečna beba

"Snimka pokazuje teroristički napad na kolodvoru Brussels-South kada je džihadistički migrant, vičući 'Allahu Akbar', napao putnika", stoji uz objavu snimke s nadzorne kamere.

 

 

Mladić je teško ozlijeđen, ali ozljede nisu opasne po život. Nedugo nakon incidenta 18-godišnji napadač je uhićen. Kako je izvijestilo tamošnje tužiteljstvo, incident je bio posljedica ranijeg sukoba između dvojice mladića, piše The Brussels Times.

Pročitajte i ovo Oleg Timošin putinov zapovjednik Mesar iz Arhangelska: Ovo je čovjek koji je naredio krvavi pokolj civila

"Osumnjičen je za napad s predumišljajem i napad na maloljetnu osobu", rekao je Martin François iz ureda javnog tužitelja u Bruxellesu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene