Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jer je plakao cijelu noć

Zločin koji je zgrozio Italiju: Muškarac iz Hrvatske ubio svoje dijete (2), mučio ga i na njemu gasio čikove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na doživotni zatvor uz devet mjeseci samice osuđen je muškarac (27) podrijetlom iz Hrvatske zbog ubojstva dvogodišnjeg sina. Zločin se dogodio u svibnju 2019.

Dijete je cijelu noć plakalo pa ga je muškarac mučio, tukao i po njemu gasio čikove.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Kenyatta Odom Uhićeni majka i njezin dečko Umrla u strašnim mukama: Otkriveni mučni detalji o djevojčici čije je tijelo pronađeno u betonu

Nepravomoćnu presudu mu je izreklo prvostupanjsko vijeće suda u Milanu, a bit će i protjeran iz zemlje kad se Italija dogovori s Hrvatskom oko izručenja jer je muškarac hrvatski državljanin, prenosi Jutarnji list. Tužiteljstvo ga je teretilo i za mučenje maloljetnih kćeri, ali to mu nije dokazano. No dokazano je maltretirao supruge s kojom ima ukupno petero djece. S petim djetetom bila je trudna u vrijeme kad joj suprug ubio dječaka. Protiv njega je pokrenula i parnični postupak, na temelju kojeg bi joj moglo pripasti 300.000 eura.

Do kraja kolovoza sudsko vijeće mora dostaviti pisanu odluku s obrazloženjem, Njegov odvjetnik već je najavio žalbu.

Muškarac je navodno u stanu u San Siru te noći bio sa suprugom i još troje djece. Oko tri sata poslije ponoći probudio se, a zatim je uznemireno hodao po stanu. Konzumirao je i hašiš, a dječji plač ga je živcirao. Tukao je dijete, a kako ono nije prestajalo plakati, po njemu je počeo gasiti čikove.

Sam je navodno nazvao hitnu pomoć, a prije nego su stigli, pobjegao je iz stana i sakrio se kod poznanika. Tijekom suđenja krivnju je pokušao svaliti na majku. Rekao je da je od hašiša znao imati paranoje pa je tako mislio da mu je sin uklet.

Muškarac navodno na izrečenu presudu nije ni trepnuo.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene