Obavijesti Video Pretražite Navigacija
totalni kaos

''Nisam glup'': Dodik na svako pitanje davao isti odgovor i svađao se - emisija prekinuta

Milorad Dodik (Foto: AFP)
Milorad Dodik (Foto: AFP) Foto: Afp
Milorad Dodik danas preuzima dužnost predsjedavajućeg Predsjedništva BiH. U četvrtak navečer umjesto da odgovara na pitanja, svađao se u emisiji koja je na kraju - prekinuta.

Gostovanje Milorada Dodika na N1 BiH završeno je na neobičan način jer je na brojna pitanja voditeljice emisije Emele Burdžović Slipičević gost odgovarao istom rečenicom.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik Rizik na Balkanu Američki obavještajci strahuju zbog Dodika: "Njegovi potezi mogu dovesti do nasilnih sukoba, mirovne snage bile bi nadvladane" Milorad Dodik Nema pomaka Vidno ljutit Dodik: "Razgovori koji su počeli u ponedjeljak ne vode nikamo. Svi su se vratili na početne pozicije"

Pitanje je bilo da komentira činjenicu da je izgubio Banju Luku. "Mi smo pobijedili u 45 općina u BiH, 42 općine u RS, u pet gradova u RS smo pobijedili", odgovorio je gostujući na N1.

Uslijedila su brojna druga pitanja, ali na sva je stizao isti odgovor.

''Možete samo prekinuti ovu emisiju... Pustite reklame...'', rekao je voditeljici, koja mu je uzvratila da ismijava građane i gledatelje. Zamjerio joj je da mu postavlja ''neukusna pitanja'', a ona ga je pitala je li diktatura kad on odlučuje što je ukusno, a što neukusno.

Na dodatna pitanja prestao je odgovarati. ''Niste korektni, nemam potrebe odgovarati. Nisam glup'', poručio je Dodik.

''Hoćemo li razgovarati dalje, gospodine Dodik? Ili da završavamo?'' upitala je voditeljica emisije, a član Predsjedništva rekao joj je da završi emisiju. ''Završite, nema potrebe", rekao je Dodik.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene