Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U HRVATSKOM KLUBU

Milanović navija iz Čilea: "Neka se oznoje Brazilci, Hrvatska nikada nije autsajder"

Zoran Milanović prati utakmicu u Čileu
Zoran Milanović prati utakmicu u Čileu Foto: Twitter Ured predsjednika
Zoran Milanović utakmicu gleda u hrvatskom klubu u Čileu.

Predsjednik Zoran Milanović je u Čileu, a posjet je danas započeo u Antofagasti, gradu i istoimenoj regiji Čilea, susretom s izaslanicom čileanskog predsjednika u toj regiji Karen Behrens, priopćio je u petak predsjednikov ured.

No, to ga nije spriječilo da nakon obavljenog posla pronađe vremena  gledati utakmicu Hrvatska i Brazil u hrvatskom klubu Sokol u Antafagosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PUNO HRVATA Predsjednik Milanović na prvom putovanju u zemlju čiji pradjed predsjednika dolazi iz Hrvatske

Pročitajte i ovo Zoran Milanović u posjetu Čileu SLUŽBENI POSJET Milanović u Čileu, izaslanica čileanskog predsjednika poručila: "Potomci Hrvata imaju veliki ugled i utjecaj u ovoj regiji"

"Ne dati se impresionirati. Neka se oznoje Brazilci, Hrvatska nikada nije autsajder. Ući među osam na svijetu već je sjajno, ali s time se ne treba zadovoljiti”, predsjednik Milanović uoči utakmice Hrvatske i Brazila koju gleda u hrvatskom klubu Sokol u Antafagosti u Čileu", poručeno je iz njegova ureda s prigodnim fotografijama gdje s Hrvatima gleda važnu utakmicu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene