Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudjelovali i u tučnjavi

Migranti napravili pravi kaos u Banjoj Luci: Krali sladoled pa napali policajce, dok su bježali jednog udario auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banjoj Luci danas je jednog migranta udario automobil. Lokalni mediji pišu kako je to bio kraj cijelog kaosa koji se prije toga odvijao u tom gradu u BiH.

Grupa migranata krala je sladolede na kiosku pa je pozvana policija. Jedan od migranata pokušao je udariti policajca pa počeo bježati.

Pročitajte i ovo Ocean Viking Pet dana u nevolji Medicinski brod spasio 29 migranata i otkrio jezivu činjenicu: "Premda su bile svjesne težine situacije, pomorske vlasti nisu pomogle osobama u čamcu" Šverc migranata, ilustracija - 2 pokušaj krijumčarenja ljudi Nevjerojatni prizori s juga Hrvatske: U tovarnom dijelu kamiona nagurane 24 osobe, među njima žene i djeca

Policajci su potrčali za njim, a migrant je počeo pretrčavati raskrižje. Na njega je na raskrižju naletio automobil i oborio ga na tlo.

Težina ozljeda migranta za sada je nepoznata, portal Nezavisne piše da je nakon udara automobila migrant ostao nepomično ležati na cesti.

Prema prvim informacijama, sve se dogodilo nakon što je ista grupa muškaraca sudjelovala u tučnjavi koja je također prijavljena policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene