Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIjemci zgroženi

Migrant silovao i ubio tinejdžericu u Njemačkoj, a potom se avionom i s lažnom putovnicom vratio u Irak

Njemačka policija (Foto: Getty Images)
Njemačka policija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Njemački ministar unutarnjih poslova Horst Seehofer rekao je da je muškarac za kojim se posljednjih dana tragalo zbog sumnje da je silovao i ubio 14-godišnjakinju priveden u Iraku.

Ali B., 20-godišnji Iračanin osumnjičen da je ubio 14-godišnjakinju u Njemačkoj, pobjegao je iz zemlje, ali nakon traganja pronađen je i priveden u Iraku, potvrdile su njemačke vlasti, javlja DW.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Ilustracija podignuta optužnica Stravičan zločin kakav se ne pamti: Lenu (10) je silovao 25-godišnjak, ali ju je ubio dječak (11)

Osumnjičenik je bio tražitelj azila u Njemačkoj, a zahtjev mu je odbijen. U četvrtak navečer iz Njemačke je pobjegao sa svojom osmeročlanom obitelji preko Turske u Irak te je izdan međunarodni nalog za njegovo uhićenje.

Njemu je u Njemačkoj bio uskraćen zahtjev za azilom, ali mu je dozvoljeno da ostane u kampu za izbjeglice dok se razmatrala njegova žalba na odluku.

Djevojka nad kojom je, sumnja se, počinio zločin zvala se Susanna. U srijedu je pronađena u blizini izbjegličkog kampa u Wiesbadenu u kojem je boravio osumnjičeni. Obdukcija je pokazala da je bila žrtva i seksualnog napada.

U njemačkoj javnosti zbog tog se slučaja dignula velika buka. Građani pitaju zašto je policiji trebalo toliko dugo da pronađe njezino tijelo, s obzirom na to da je njezin nestanak prijavljen još u svibnju. Također, ukazuju na propust u kojem su osumnjičeni i njegova obitelj napustili Njemačku s lažnim putovnicama i k tome još avionom.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene