Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u londonu

Više od 100 vatrogasaca bori se s požarom na neboderu od 19 katova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci u Londonu u petak gase požar na neboderu od 19 katova na istoku grada, dim izlazi s 8., 9. i 10. kata, a hitna pomoć pomaže ljudima na tom području.

Požar gasi oko 100 vatrogasaca, a na mjestu događaja su i bolničari i policija. Londonska hitna pomoć priopćila je da je na to područje poslala svoje ekipe, voditelje kliničkih timova i pomoćna vozila.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima

"Ljudima pružaju pomoć i ostaju na mjestu događaja, radeći s drugim hitnim službama", rekli su.

 

 

Požar na istoku grada u blizini financijske četvrti Canary Wharf dogodio se gotovo četiri godine nakon što su 72 osobe umrle kada se neboder Grenfell Tower u zapadnom Londonu pretvorio u pakao, potpomognut opasnom zapaljivom oblogom.

Obloga koja se koristi na bloku identificirana je kao ključna za brzo širenje požara i od tada je pronađena na zgradama diljem zemlje, što zahtijeva skupo uklanjanje. Ove godine vlada je utvrdila kako će pomoći financirati uklanjanje obloga s visokih stambenih zgrada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene