Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokajala se na suđenju

Lagala da ima rak, prikupljala donacije pa završila u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanka iz Phoenixa osuđena je na godinu dana zatvora jer se pretvarala da ima rak kako bi humanitarnim akcijama prikupila novac za ugradnju grudnih implantata, objavio je mjesni list ‘The Arizona Republic’.

Sud je također odredio da će Jami Lynn Toler (27) morati vratiti uplaćen novac. Na suđenju se pokajala i izrazila žaljenje što je iznevjerila povjerenje ljudi.

Ona je rekla članovima svoje obitelji, prijateljima i kolegama da ima rak dojke i da joj je novac potreban za dvostruku mastektomiju i poslije za operaciju rekonstrukcije dojki.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

>> Besplatno liječenje oboljelima od raka među spasiteljima WTC-a

Putem posebne stranice na internetu ljudi su joj donirali više od 8.000 dolara (46.000 kuna). Otkrivena je pošto nakon operacije, ali povećanja, a ne uklanjanja dojki, nije mogla pribaviti medicinsku dokumentaciju potrebnu za odlazak na bolovanje. (Hina)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene