Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HOROR U SUSJEDSTVU

Krvavi zločin: Mladić ubio vlastitu majku. Danima se nikome nije javljala, otac zatekao jeziv prizor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetšestogodišnji mladić uhićen je zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku.

Dvadesetšetogodišnji mladić uhićen je zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac. Navodno pati od bipolarnog poremećaja, a po riječima njegove sestre u zadnje se vrijeme čudno ponašao.

Jučer je u centru Beograda iz čista mira napao djevojku koja je bila na motociklu. Skočio je na nju, a potom ga je sustigao njezin prijatelj i napao pa je došla i policija te ga privela.

Njegova sestra je potom izjavila da se brine za njihovu majku jer ju nekoliko dana nitko nije ni čuo ni vidio. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

Pročitajte i ovo Zatvor: Ilustracija - 1 MONSTRUOZAN ZLOČIN Kako je policija nakon 11 godina otkrila okrutnog ubojicu? "Gledali smo Google Street View i shvatili..."

Pročitajte i ovo Uhićeni muškarac, ilustracija UHIĆEN JE Monstruozni zločin u Ludbregu: Muškarac zatočio partnericu, tukao i prijetio joj ubojstvom

Mladićev otac, koji živi u Bijeljini, stigao je noćas do stana, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu s vidljivim ozljedama glave.

Nakon toga sin je priveden i osumnjičen za ubojstvo majke, piše Blic.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene