Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Oličenje prave ljubavi"

Kći Brigitte Macron otkrila detalje romanse s tada 15-godišnjim Emmanuelom: "Bili su očarani jedno drugim. Bilo je teško..."

Tiphaine Auzière i Brigitte Macron (Foto: AFP)
Tiphaine Auzière i Brigitte Macron (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Tiphaine Auzière i Brigitte Macron (Foto: AFP) Tiphaine Auzière i Brigitte Macron (Foto: AFP) Foto: Afp Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Brigitte i Emmanuel Macron (Foto: AFP) Galerija 1/3 >>
Brigitte i Emmanuel Macron bili su "oličenje prave ljubavi", tvrdi kći prve dame Francuske koja je javno progovorila o tome kako se njezina majka zaljubila u svojeg učenika.

Tiphaine Auzière (34), kći Brigitte Macron, bila je devetogodišnjakinja kada se njezina majka, tada udana učiteljica, zaljubila u svojeg 15-godišnjeg učenika Emmanuela Macrona. Romansa danas 65-godišnje Brigitte i 40-godišnjeg Emmanuela je počela u malom gradu Ameinsu.

"Bili su očarani jedno drugim i bilo je očigledno što se događa između njih dvoje. Bilo je teško", otkrila je Tiphaine u dokumentarcu Brigitte Macron: Francuski roman koji je emitiran u srijedu.

Opisala je kako Brigitte je prvi put za Emmanuela čula od starije sestre koja je došla doma i rekla: "Mama, u mom razredu je dečko koji zna apsolutno sve o svemu."

Prekretnica je bio trenutak kada je tada 16-godišnji Macron priznao svojim roditeljima da gaji emocije prema svojoj nastavnici, a oni su tada zamolili Brigitte da se prestane viđati s njihovim sinom dok ne navrši 18 godina.

"Ne mogu ništa obećati", rekla im je Brigitte. Njezin tadašnji suprug otkrio je da ga vara s učenikom koji je išao u razred s njihovom kćerkom i odselio se iz kuće.

Emmanuela Macrona obitelj je pak poslala da završi školovanje u Parizu, no njegova veza na daljinu s Brigitte opstala je narednih 13 godina, a 2007. su se vjenčali.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron Ima jasan stav Macron žestoko kritizirao zapadne saveznike: "Nemojte biti kukavice, povijest će vas pamtiti" Emmanuel i Brigitte Macron i brazilski predsjednik Bolsonar (Foto: AFP) Lajkao uvrede Brigitte Macron posvađala dvojicu predsjednika: "Tužno! Krajnje nepoštivanje prema mojoj supruzi, Brazilke se sigurno srame"

"Znam da sam aferom povrijedila svoju djecu, ali da nisam napravila takav izbor, propustila bih život", rekla je kasnije Brigitte.

U "Francuskom romanu" prikazani su kao potpuno odani jedno drugome.

"Ako bih morala opisati kako izgleda moja vizija prave ljubavi onda bi to bili Emmanuel i mama. Kada su zajedno, za njih ništa drugo ne postoji", rekla je Tiphaine Auzière, piše Telegraph.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene