Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jezivi slučaj

Šokantno svjedočenje majke mrtve bebe iz škrinje: "Nitko nije znao da sam trudna"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Lidija M. (47), čija je beba nađena mrtva u zamrzivaču u Zemunu u kući u kojoj žive njezin suprug Zoran M. (62) i njihovo četvero djece, ispitana je u policijskoj stanici u Zemunu.

Majka bebe koja je pronađena u Zemunu u zamrzivaču policiji je priznala da je rodila mrtvo dijete, a kako nitko nije znao da je trudna, odlučila je tijelo sakriti u škrinju. 

"Lidija je priznala da je beba njezina, ali je rekla da ju je rodila mrtvu. Međutim, to još uvijek ne znamo dok ne završi obdukcija. Također je rekla da je sakrila tijelo jer nitko od njezinih ukućana nije znao da je trudna. Nije znala što da radi pa je mrtvu bebu stavila u zamrzivač. Ubrzo nakon tog porođaja Lidija je otišla i ostavila svoju obitelj", rekao je sugovornik blizak istrazi za Telegraf.

Tijelo bebe, podsjetimo, u škrinji je prošlog tjedna pronašao njezin suprug Zoran kada ju je, kako je rekao, htio očistiti. 

Pročitajte i ovo Ilustracija stravično otkriće Jeziva ispovijest muškarca koji je u zamrzivaču pronašao mrtvu bebu: "Mislio sam da je kruh"

Zoran je kazao da su on i supruga imali nesuglasice te da se viđala s drugim muškarcima. 

"Supruga koja je otišla i ja imali smo nesuglasice, imamo četvero djece... Supruga ne živi ovdje od svibnja, a ja živim ovdje otkad je kuća napravljena, 60 i nešto godina", ispričao je Zoran istražiteljima. 

Tijelo bebe poslano je na obdukciju kako bi se utvrdila starost, spol i uzrok smrti. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene