Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što zataškavaju?

Autentičnost fotografija 'sumnjivih' putnika dovedena u pitanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok brojni avioni i brodovi tragaju za nestalim zrakoplovom Malaysia Airlinesa, pojavila se nova teorija o namještanju fotografija putnika koji su se u zrakoplov ukrcali s ukradenim putovnicama.

Detaljnijim uvidom u fotografije dvojice putnika s leta MH370, koji su u Europu pokušali doći uz pomoć ukradenih putovnica, pojavila se sumnja u zataškavanje sumnjivih radnji. Naime, pogledaju li se fotografije obojice muškaraca jasno je kako im je donji dio tijela identičan, odnosno kako 'imaju iste noge', prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Tragedija u Afganistanu: Pao zrakoplov koji je letio za Moskvu Slika nije dostupna Pilot okrenuo zrakoplov MISTERIJ Što se dogodilo na letu AA109 iz Londona za Los Angeles?

Australski zrakoplov pronašao još dva predmeta u moru

Istovremeno se pojavila teorija kako netko nešto pokušava zataškati. Iz malezijske policije rekli su kako se radi o slučajnosti, te da je fotografija jednog muškarca bila prekrivena fotografijom drugog muškarca kada su fotokopirane. Mnogima to, ipak, nije prihvatljivo objašnjenje.

Radi se o fotografijama objavljenima tri dana nakon nestanka malezijskog zrakoplova, a muškarci na njima su identificirani kao 19-godišnji Pouria Nour Mohammad Mehrdad i 29 godišnji Delavar Seyed Mohammadreza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene