Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica masakrirao žrtvu

'Jarunsko ubojstvo', izazvalo šok u Crnoj Gori: Pronašli ga raskomadanog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvjerski zločin dogodio se u gradu Budvi u Crnoj Gori, u kojem je pronađeno masakrirano i obezglavljeno tijelo muškarca.

Policija je uhitila osobu osumnjičenu za ubojstvo, koja je priznala zločin i koja je na putu u budvansku policijsku postaju, pišu Vijesti. Policija tvrdi da im je poznat identitet ubijenog muškarca, ali ga nisu otkrili medijima. U tijeku je lov za pomagačem uhićenog sumnjivca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bivši premijer u egzilu Shinawatra je Crnogorac, uživa u Budvi i nema brige! Slika nije dostupna Madonnin tim osumnjičen za krijumčarenje

Trenutno budvanska policija lovi muškarca u sivoj majici po gradu, vezano za istragu oko navedenog ubojstva. Policajci se nalaze na svim prilazima Budvi, a gradom prolaze pojačane patrole. Policija je isto tako jutros u kontejneru pronašla odjeću za koju se sumnja da je pripadala ubojici ili osobi koja je prenijela leš na brdo Topoliš, na kojem se nalazi diskoteka 'Top Hill'.

Unakaženi leš pronađen je oko 18:50 sati nedaleko od poznate budvanske diskoteke 'Top Hill', a pronalazak su prijavio je jedan građanin, vidjevši da nešto gori u šumi, prenose crnogorske Vijesti. Ubojica je tijelo muškarca još i zapalio, a vatrogasci koji su prvi stigli na teren, nisu ni slutili što će zateći kad ugase požar.

Tijelo ubijenog muškarca bilo je raskomadano i gotovo u potpunosti karbonizirano, a udovi su bili nabacani na hrpu s tijelom. Forenzičari su na mjestu događaja odmah utvrdili kako je muškarca ubojica kirurški precizno raskomadao, pišu Vijesti.

Crnogorski mediji povukli su paralelu između ovog događaja i prošlogodišnjeg ubojstva Srbina Cvetka Simića na zagrebačkom jezeru Jarun, koji je hrvatska policija u suradnji sa srbijanskim kolegama uspješno riješila, a kao počinitelj je nakon provedene istrage uhićen Sretko Kalinić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene