Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umalo krvoproliće

Krvavi obračun dvojice Hrvata u Njemačkoj: Napao ga mačetom, ali uslijedilo je veliko iznenađenje

Mačeta (Foto: AFP)
Mačeta (Foto: AFP) Foto: Afp
Još je uvijek nepoznat motiv napada koji se u subotu odvio u njemačkom gradu Echingu kada je 35-godišnji Hrvat prijatelju na vrata došao ljut i s mačetom u ruci.

U subotu oko 22.40 sati 35-godišnji Hrvat pozvonio je na vrata stana svog prijatelja, sunarodnjaka. Bio je užasno ljut i s mačetom u rukama, piše Merkur.de.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Porijeklom iz Srbije Dječak (15) u šumi zadavio svoju djevojku: Njegov je otac na Uskrsni ponedjeljak nožem ubio 7-godišnju kćer

Nakon što mu je prijatelj otvorio vrata, 35-godišnjak ga je, bez upozorenja, udario šakom u lice, a potom lijevom rukom izvukao oružje.

“Isprva je izgledalo poput napada nožem”, izvijestio je jučer Hans-Peter Kammerer, glasnogovornik policijskog središta Oberbayern Nord. Zapravo, radilo se o mačeti koja je išla prema glavi 31-godišnjaka.

Napadnuti mladić je jednom rukom spriječio napad i uhvatio oružje, kako kaže policija, golim rukama. Počinitelju je ispala mačeta – a nakon toga je pobjegao iz stana. U međuvremenu, sustanar je obavijestio policiju koja je uhitila počinitelja

Obojica su zadobila posjekotine po rukama. Napadač je odvezen u bolnicu, ali je ubrzo pušten kući. Policija sumnja da je motiv sukoba osobne prirode poput osvete ili ljubomore.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene