Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedice erupcije vulkana

Ispred uništenog doma dočekao ga zastrašujući prizor: "Zvuk je bio zaglušujući, poput 100 teretnih vlakova"

Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 3
Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 3 screenshot/Reuters
Aktualno Galerija Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 3 Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 3 Foto: screenshot/Reuters Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 4 Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 4 Foto: screenshot/Reuters Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 2 Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 2 Foto: screenshot/Reuters +0 Havaji: Lava u dvorištu (Foto: screenshot/Reuters) - 1 Galerija 1/4 >>
Keith Brock, stanovnik havajskog Velikog otoka na kojem je 26 domova uništeno u vulkanskoj erupciji, šokirao se prizorom koji ga je dočekao kada je u nedjelju posjetio svoj dom.

U dvorištu ga je naime dočekala crvena lava koja je letjela u zrak. Brock je "užarenu fontanu" snimio s oko 30 metara udaljenosti, a snimku je objavio na Facebooku.

Pročitajte i ovo Erupcija vulkana i rijeke lave na Havajima (Foto: Arhiva/AFP) - 3 Traje već 36 dana Kaos na Havajima zbog erupcije vulkana: Rastu tenzije među stanovništvom, snimljena i pucnjava Otvorila se zemlja na Havajima: Vulkan Kilaeua i dalje prijeti kućama, do sada uništeno 26 domova (Screenshot Reuters/Paradise Helicopters) Apokalipsa Dramatične snimke s "raja na Zemlji": Lava na Havajima izlazi i iz pukotina u tlu, evakuirane stotine ljudi

"Zvuk je bio zaglušujući, poput 100 teretnih vlakova", rekao je Brock za Reuters. Dodao je kako je tlo poskakivalo gore-dolje, zbog čega mu je bilo teško držati kameru mirno.

Njegova kuća jedna je od uništenih u erupciji vulkana Kilauea. Najmanje je 26 domova uništeno nakon što se desetak pukotina otvorilo u zemlji kao posljedica vulkanskih aktivnosti.

Nedavna erupcija vulkana Kilauea koji je izbacivao lavu u blizini naseljenog dijela otoka dovela je do evakuacije oko 1700 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene