Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Big boss

FOTO: Mladi Berlusconi pozira naoružan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Koliko je talijanski premijer Silvio Berlusconi zapravo opasan pokazuje i dosada nepoznata fotografija iz sedamdesetih.

Na njoj se naime vidi, tada mlađahni, Berlusconi kako sjedi na fotelji obučen u odijelo. Na stolu pored njega nonšalantno leži pištolj Magnum 357.

Pročitajte i ovo Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura" Ilustracija 'Ndrangheta, Cosa Nostra, Camorra... Više od tisuću pripadnika talijanske mafije trenutno živi i djeluje u Njemačkoj

Još tada, kao i sada, Berlusconi je strahovao za svoju sigurnost, otmice u Italiji nisu bile neuobičajena stvar. Te godine, 1977., Berlusconi je radio u industriji i polagano je gradio svoju medijsku karijeru.

Fotografiju je nedavno pronašao fotograf Alberto Roveri koji ju je i snimio, a objavio ju je talijanski tjednik L'Espresso.

>> Berlusconi poručio djevojkama: 'Tražite nekog poput mene'

'Fotografiju sam pronašao dok sam pospremao pa sam je odlučio digitalizirati. Prije 30 godina sam je ostavio po strani jer mi se nije sviđala, a kod Berlusconija sam onda došao po novinarskom zadatku', otkrio je Roveri za list podsjećajući se kako je snimanje Berlusconija trajalo dva sata te da je ovaj zabranio da ih itko smeta.

Kad je sve završilo pozvao je fotografa na ručak. Na odlassku iz ureda Berlusconi je izvadio dva pištolja, jedan za sebe i drugi za vozača. Oružje je opravdao činjenicom da se mnogo poslovnih ljudi otimalo u to vrijeme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene