Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držali se zajedno

FOTO ŠOKANTNO: Trenutak u kojem s 13. kata dvojica vatrogasaca padaju u smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica mladih vatrogasaca poginula su u Šangaju pri padu s 13. kata tijekom gašenja požara u jednom stanu. Svoje posljednje trenutke dvojica su se kolega proveli grčevito se držeći jedan za drugoga.

Qian Lingyun (23) i Liu Jie (20), gaseći požar na 13. katu zgrade u Šangaju, izbačeni su kroz prozor, no kineske vlasti nisu navele što ih je izbacilo kroz prozor. Vjeruje se kako u stanu nije bio nitko osim vatrogasaca prilikom gašenja požara, prenosi Shanghai Daily.

Pročitajte i ovo Incident u Šangaju korona ludilo VIDEO Horor u Kini: Iznijeli ga u vreći iz staračkog doma, pa onda shvatili da ipak nije mrtav Koronavirus u Šangaju Zatvoreni metalnim barijerama VIDEO Mjere postaju sve okrutnije, u karantene odvoze i negativne na testu: ''Odveli su nas usred noći. Nismo imali izbora''

U istom požaru ozlijeđen je još jedan vatrogasac.

VIDEO Stravična drama: Dok iza njega bukti užasan plamen, muškarac skočio s balkona

Uzrok požara isto tako nije poznat, no vatrogasci su izvjestili kako se u stanu nalazilo mnoštvo električnih kabela i električnih uređaja uključenih u struju. Susjedi u toj zgradi rekli su vlastima kako se je stanu s tri prostorije živjelo nekoliko skupina stanara.

Jedan od svjedoka požara i nesreće u kojoj su poginula dvojica mladih vatrogasaca, istaknuo je kako je vidio da su se grčevito držali jedan za drugog prilikom pada. Prebačeni su u bolnicu odmah nakon pada, no ozljede su bile preteške. Njihovi kolege ostali su u šoku i suzama te su rekli da su obojica ušli u vatrogasnu službu 2012. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene