Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posramila se

FOTO Užasnulo je otkriće na koje je naišla u seks oglasima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studentica je sve otkrila sasvim slučajno...

Grace Marr (20) je pronašla tri svoje fotografije kako krase oglas u kojem se korisnicima interneta nude 'vrući i napaljeni samci u njihovoj okolici'.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..." Ubijena studentica iz Osijeka nisu bili u vezi? Objavljene poruke ubijene studentice Mihaele (21), žalila se na policajca: "On je posesivan, poremećen, manipulativan..."

'Nazvao me mamin prijatelj koji radi u jednoj računalnoj tvrtki i rekao mi je da je vidio moje Facebook fotografije na čudnom oglasnom banneru', rekla je Marr, a prenosi Mirror.

Istaknula je da je isprva bila užansno posramljena te da se tek nakon toga zapravo jako zabrinula, baš kao i njezina majka. 'Ne želim da mi netko krade fotografije i prerađuje moje slike za korištenje u seks oglasima. To me učinilo razotkrivenom', rekla je Marr. Čitavu stvar nazvala je 'jezivom i gnjusnom'.

Ovisnici o seksu bijesni na Facebook stranicu!

Marr je studentica druge godine na sveučilištu Aston u Birminghamu te je naglasila da bi svatko trebao podesiti postavke na svojem Facebook profilu tako da nitko izvan liste prijatelja zapravo ne može vidjeti ništa na profilu te mijenjati zaporke svakog mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene