Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

VIDEO: Pijanac napao hrvatske svatove pa ga pretukli navijači Čelika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona tragaju za skupinom navijača Čelika koji su u subotu pretukli 49-godišnjeg Sinana Bošnjaka napadača na hrvatske svatove u centru Zenice.

Bošnjak je, kako navode u policiji, u subotu oko 16.40, u alkoholiziranom stanju nasrnuo na svadbenu povorku. Većim je kamenom lakše ozlijedio jednu trudnicu, a automobilima nanio materijalnu štetu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon svadbe u Ivankovu Vukovarsko-srijemski stožer traži da sve svadbe u idućih 30 dana budu u krugu najuže obitelji Slika nije dostupna tak imam te rad Vjenčanje za pamćenje: Veseli mladenci Nikolina i Marko goste na svadbu poveli - ZET-ovim tramvajem

Pijani nasilnik nasrnuo je kamenom na svatove, dok se kolona od pedesetak automobila sa BiH, hrvatskim i austrijskim registarskim tablicama kretala Ulicom Lonđa u pravcu Drvenog mosta.

Bošnjak je razbio jedno vozilo u sredini kolone, na kojem je bila auto-zastavica Hrvatske, što je prema izjavama očevidaca bio i uzrok napada na hrvatske svatove.

Nakon čupanja hrvatske zastavice, Bošnjak je kamenom razbio staklo s desne strane vozila gdje je na suvozačevom mjestu sjedila trudnica Zdravka Grbešić. U koloni je razbio i vozilo varaždinske registracije.

Vidjevši što se događa svatovskoj koloni, skupina mlađih navijača Čelika nasrnula je na Bošnjaka i pretukla ga. Nasilnik je zadržan na Hitnom odjelu Kantonalne bolnice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene