Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovako si je spasila život

FOTO 'Molim vas, neka mi netko pomogne'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednoj ženi iz američke savezne države Kentucky Facebook je doslovce spasio život.

Susann Stacy iz Leslie Countyja objavila je vlastitu fotografiju na Facebooku i jednostavno je potpisala s "Molim vas, neka mi netko pomogne". Prethodno tom, njezin ju je suprug, kako Stacy kaže, brutalno pretukao i ostavio je krvavu s višestrukim ozljedama glave.

Pročitajte i ovo Policija traga za muškarcem Posjedovao oružje Splitska policija i dalje traga za nasilnikom Davorom Firićem: Dio je obitelji koja ima dugu povijest kršenja zakona Policija traga za muškarcem Split na nogama Tko je muškarac za kojim traga policija? Od ranije je poznat zbog obiteljskog nasilja, povezan s drogom, a poznati su mu i sinovi...

Njezin suprug, Donnie Stacy, pretukao ju je na način da ju je izudarao drškom pištolja po glavi. povod napadu bio je taj što ju je čuo kako u kupaonici priča s drugim muškarcem na fiksni telefon. Isčupao je telefonski kabel te tako onemogućio joj poziv prema službi 911.

ŠOKANTNA RASPRAVA: Zahvalila se na testiranju na životinjama pa je 'zasuli' željama da je umrla

Susann nije imala niti signala na mobitelu, ali je srećom imala pristup WiFi mreži pa se odlučila objaviti poziv upomoć putem Facebooka.

Policija je brzo reagirala, a nesretnu su ženu zatekli krvave glave. "Imala je nekoliko posjekotina po glavi. Činilo se kako su doista teške, ali nismo mogli u tom trenutku procjeniti, zbog kose i krvi", opisao je njezine ozljede zamjenik šerifa Sam Mullins, a prenosi wkyt.com.

Supruga je policija pronašla nedaleko od kuće, a pištolj su pronašli pored ljuljačke njihovog sina u dvorištu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene