Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula dva službena psa

Filmska potjera u Sloveniji, Austrijanac se zabio u policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dramatičnoj potjeri koja se noćas odvijala u Sloveniji bjegunac se zabio u policijsko vozilo pri čemu su poginula dva službena psa, a dvojica policajaca i bjegunac su s ozljedama završili u bolnici.

Potpuno uništeno policijsko vozilo u kojemu su teže ozlijeđena dva policajca, a smrtno stradala dva policijska psa, nesretna su bilanca noćne potjere slovenske policije za 30-godišnjim vozačem BMW-a austrijskih registarskih oznaka, koja je u četvrtak ujutro završena blizu Bleda.

Sve je započelo nakon što se vozač nedaleko Kranja malo iza ponoći nije zaustavio prometnoj policiji dok je izvodila rutinsku kontrolu, nego velikom brzinom krenuo prema Austriji, u očitom pokušaju da pobjegne.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Kriminala je sve više Filmska potjera u Zagrebu razotkrila veliki problem, prometni stručnjak: "Trebalo bi promijeniti zakone jer su oni zastarjeli" Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

>> VIDEO Kada na cesti doslovno naiđete na luđaka!

Zbog toga su alarmirane druge prometne patrole, a za vozačem je organizirana potjera. Sve je završilo teškim sudarom blizu Bleda, nakon kojega su ozlijeđene iz vozila morali izvlačiti vatrogasci.

Bjegunac je u nesreći i sam ozlijeđen kada se svojim automobilom zaletio u policijsko vozilo, pokušavajući se s lokalne prometnice vratiti na autocestu. Dva policajca iz potpuno uništenog vozila smještena su u bolnicu u Jesenicama, gdje je smješten i izazivač nesreće, a u policijskoj "Octaviji" smrtno su stradala dva službena policijska psa, njemački i belgijski ovčar. U nesreći je oštećeno još nekoliko automobila.

Nije poznato zašto je vozač, identificiran kao Johannes Krottmayer, bježao jer u njegovu vozilu policija nije otkrila ni drogu ni oružje, objavili su slovenski mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene