Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brže izašao nego što je ušao

VIDEO Ecclestone se 'malo izgubio' u rotirajućim vratima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ecclestone je pokušao ući u zgradu suda, ali se samo zavrtio u vratima i vratio na ulicu

Bernie Ecclestone možda zna sve o Formuli 1, ali o rotirajućim vratima čini se zna vrlo malo. Prilikom ulaska u zgradu Visokog suda u Londonu u srijedu, Bernie se malo 'zavrtio' i napravio jedan krug s vratima iz kojih nije znao izaći, tako da je prije izašao nego što je ušao, donosi Buzzfeed.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja" Scena iz filma Titanic Aukcija Prodan kontroverzni rekvizit iz filma Titanic zbog kojeg se mnogi pitaju jesu li mogli preživjeti i Jack i Rose

>> Evo što je Ecclestoneu odvuklo pažnju od 50-ak godina mlađe žene!

Na ulasku se pozdravio s novinarima, zatim je pokušao kroz rotirajuća vrata ući u zgradu, ali umjesto izlaska u zgradu, Bernie se nakon što je napravio krug vratio novinarima koji su bili ispred zgrade. Pokušao je svoju nespretnost kamuflirati, pa je kad se vratio ispred zgrade počeo ponovno razgovarati s novinarima kao da im je zaboravio nešto reći. No, nije primjetio da su kamere sve snimile. Na snimci se vidi kako Bernie i nije imao neku namjeru ponovno popričati s medijima, ali barem se pokušao izvući iz te neugodne situacije.

Na njegovu sreću djelatnici suda su primjetili da Bernie ima problema s vratima, pa su mu otvorili 'normalna' vrata i pustili ga u zgradu. Ecclestone se na sudu pojavio jer je optužen da je njemačkom bankaru Gerhardu Gribkowskom, povezanim s prodajom Formule 1 platio 27 milijuna funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene