Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve oči uprte u njega

Dok je izvještavala o bijegu iz zatvora pojma nije imala što joj se događa iza leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gledatelji u SAD-u koji su slušali informacije o bijegu dvojice zatvorenika iz strogo čuvanog zatvora iznenadili su se prizorom u pozadini.

Američki televizijski gledatelji koji su pratili izvještavanje o dva bjegunca ostali su zapanjeni kada su tijekom javljanja uživo svjedočili trenutku u kojem, činilo se tako, nepoznati muškarac krijumčari torbu preko zidova strogo čuvanog zatvora.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog ruski oligarh Cure nepoznati detalji, bio je uključen u razmjenu zarobljenika među kojima je bio i Navaljni: Sastao se s Putinom u vrijeme njegove smrti? Slika nije dostupna mup nema informacije o incidentu U nevjerojatnom pokušaju bijega iz zatvora ozlijeđeni policajci: Pobuna prekinuta tek nakon dolaska pojačanja

Reporterka Fox Newsa imala je javljanje uživo ispred zatvora iz kojeg su prošli tjedan pobjegla dva zatvorenika i nije bila svjesna da je ono što govori gledateljima u tom trenutku bilo manje bitno. Svi pogledi bili su uprti u muškarca u pozadini.

SNALAŽLJIVI I IZA REŠETAKA Ovi su bjegovi iz zatvora ušli u povijest

On čini se nije bio svjestan kamera i činjenice da njegovu akciju gledaju milijuni ljudi. Došetao je do zatvorskog zida, nakon čega je torbu zavezao za uže koje je visjelo sa zida. Tko god da se nalazio s druge strane, torbu je povukao prema sebi, a muškarac je mirno odšetao.

Snimka je privukla pozornost javnosti, ali uskoro je stiglo objašnjenje kako se ne radi o nikakvom krjumčarenju droge ili bilo čega drugoga. Muškarac je samo dostavio ručak za zatvorske čuvare. Osoblje zatvora odbilo je komentirati snimku.

A američki dužnosnici i dalje tragaju za 48-godišnjim Richardom Mattaom i 35-godišnjim Davidom Sweatom koji su pobjegli iz zatvora prošle subote.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene