Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masovni seksualni napadi u Koelnu

NAPADAČA PREPOZNALA U UGLEDNOJ TV EMISIJI 'Ruku mi je zavukao pod suknju i htio me udariti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od žrtava masovnih seksualnih napada koji su se dogodili u Koelnu u novogodišnjoj noći prepoznala je svojeg napadača u emisiji 'Kraljevi džeparenja' na televiziji.

Taoufik M. (33), tražitelj azila iz Maroka, hvalio se u Spieglovoj emisiji 'Kraljevi džeparenja' kako predvodi bandu lopova koji ordiniraju po Njemačkoj. No, maloljetna, 17-godišnja, djevojka koja tvrdi da ju je zlostavljao na Novu godinu u središtu Koelna prepoznala ga je i prijavila, nakon čega je uhićen.

Kako je opisala, te noći okružila ju je grupa muškaraca, a jedan od njih kojeg je prepoznala na televiziji zavukao joj je ruku pod suknju. Uspela se obraniti, no on je ponovo krenuo za njom zaprijetivši joj da će je udariti. Tada je u njenu obranu stao jedan od muškaraca koji je bio u toj grupi, pa je u tom trenutku uspela pobjeći.

Djevojka je slučaj prijavila policiji. Taoufik se trenutno nalazi u pritvoru, a istraga o drugim napadima koji su se dogodili te večeri i dalje traje. U emisiji koja ga je stajala slobode, Taoufik M. je rekao je da je bio prisiljen postati kriminalac te da je morao krasti da bi se prehranio. U Njemačku je došao prije dvije godine, a prije je živio u Italiji.

Predstavnik njemačke policije izjavio je za tamošnje medije da je Taoufik poznat policiji od ranije i da je već neko vrijeme pod specijalnom istragom kao vođa sjeverno-afričke bande poznate pod imenom 'Soko Casablanca'. Izvori iz policije navode da je Taoufik M. uhićen već 22 puta kako zbog džeparenja i organiziranih krađa, tako i zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, prenosi Daily Mail.
 

Pročitajte i ovo Izrael bombardirao Rafu - 2 Na najvišem sudu UN-a Velesilu teško optužili i traže hitne mjere: "Time su omogućili genocid..." Petr Bystron Isplivale audiosnimke Političar populističkog AfD-a pod pritiskom javnosti: "Nisam primio nikakav novac za širenje proruskih pozicija"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene