Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nisu ostali ravnodušni

Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković: "Vi od danas možete mirno spavati u svojoj kući"

Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 9
Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 9 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 8 Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 8 Foto: DNEVNIK.hr Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 9 Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 9 Foto: DNEVNIK.hr Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 7 Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 7 Foto: DNEVNIK.hr Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 6 Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr +4 Dirljiv susret dobročinitelja iz Norveške i obitelji Lacković (Foto: dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/9 >>
Dobročinitelj iz Norveške i 300-tinjak radnika jedne tvrtke skupili su resurse kako bi obitelji Lacković pokrili kredit za kuću koji nisu mogli otplaćivati

Gluhi roditelji s troje djece i bakom Anom više ne moraju brinuti da će zbog kredita završiti na ulici – zahvaljujući prilogu emitiranom u Provjerenom prije mjesec dana, njihova priča stigla je i do daleke Norveške gdje je 300-tinjak radnika jedne tvrtke odlučilo donirati sredstva kako bi im pomogli u otplati kredita.

Sve je pokrenuo direktor podružnice jedne Hrvatske tvrtke koji je nedjeljno popodne proveo uz Novu TV i priču ove obitelji. Priča o gluhom ocu koji je dobio karcinom debelog crijeva, a uz njega i otkaz na bolovanju nije ga ostavila ravnodušnim i odmah je odlučio pomoći. Zaposlenicima te tvrtke na nekoliko lokacija prezentirao je prilog i svi su se složili kako će odvojiti dio svojih plaća kako bi obitelj Lacković Božić provela u svome domu.

Cijelu situaciju Lackovićima je prvo ispričao telefonom, a onda je odlučio sjesti na avion i doletjeti do njih kako bi ih upoznao i obznanio im je da je njihovoj agoniji došao kraj.

"Mi smo skupili resurse. Novci su na računu i mi samo čekamo od banke dopis da to zatvorimo. Vi od danas možete mirno spavati u svojoj kući, biti veseli, dočekati Božić u krugu svoje obitelji, veselit se kao svi mi ostali!", rekao im je.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 3 Emisija Provjereno ''Mene je to ubilo…'': Obiteljski prijatelj osumnjičen za spolno zlostavljanje djevojčice pušten iz pritvora Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene