Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresna ispovijest

Djevojku (16) iz zatočeništva spasio poštar: ''Bila sam drogirana, premlaćivana i korištena kao seksualna robinja tri mjeseca“

Ilustracija (Foto: Getty)
Ilustracija (Foto: Getty) Foto: Getty
Šesnaestogodišnja djevojka Crystal Allen iz Sacramenta ispričala je potresno iskustvo o paklenih tri mjeseca u kojima je bila oteta, drogirana, premlaćena i višestruko silovana. U bijegu iz zatočeništva pomogao joj je poštar.

Tinejdžerica Crystal Allen ponovo se sastala s poštarom Ivanom Crisostomom u Sacramentu u Kaliforniji, kako bi mu zahvalila na tome što ju je u lipnju oslobodio iz tromjesečnog zatočeništva u kojemu je bila drogirana, premlaćena i silovana u više navrata.

Pročitajte i ovo Nestali dječak Émile Osam mjeseci potrage Novi trag u slučaju nestanka malog Émilea: "Intenzivno pretražujemo sve podatke i snimke" Ilustracija Oteli ih nakon slijetanja Kraj misteriozne otmice u brdima: Policija imala dozvolu za smrtonosnu silu

U svojoj potresnoj ispovijesti kaže kako je bijeg iz zatočeništva bio nemoguć. "Ljudi koji su me oteli bijeg su učinili nemogućim. Imali su pse čuvare i ljude koji su nas cijelo vrijeme promatrali kako ne bi pobjegli. Bila sam vezana za stolicu većinu vremena“, kazala je Crystal, piše DailyMail.

''Prijatelj'' ju je odveo otmičarima

Crystal Allen inače živi u Placervilleu, a njezinu otmičaru odveo ju je ''prijatelj'', potvrdila je njezina majka. „Uslijedila su tri mjeseca premlaćivanja, drogiranja i silovanja“, kazala je tinejdžerica. "Samo sam plakala cijelo vrijeme i molila se da ponovno vidim svoju majku", dodala je.

Prilika za bijeg joj se ukazala 8. lipnja, u trenutku dok se vozila s jednim od otmičara. Uhvatila je jedan od njegovih mobitela i pobjegla iz automobila. Našao ju je poštar koji je upravo završio s poslom, Ivan Crisostomo. "Čuo sam plač i zapomaganje iza drveta. Zaustavio sam kamion i pošao vidjeti što se događa", kazao je Crisostomo i dodao: „Uhvatila me je za ruku i u suzama mi govorila da su stavljali stvari u nju i da dolaze po nju.“ Pomogao joj je da nazove majku, a zatim je pustio da sjedne u njegov kamion dok ne dođe policija.

Policija tvrdi da je susjedstvo u kojem je djevojka pronađena, Oak Park, područje s vrlo visokim postotkom kriminala te da joj je poštar vjerojatno spasio život. "Ono što je Ivan učinio bilo je divno. Spasio je život ove djevojke", kazao je zamjenik šerifa David Cuneo. Za sada nema osumnjičenih niti uhićenih za otmicu i zlostavljanje ove djevojke.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene