Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča potresla svijet

'Svaka tetovaža ruže je za svako dijete koje sam pobacila u zatočeništvu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svaki put kada bi ostala trudna, imala bi pobačaj jer ju je zlostavljač izgladnjivao kako bi ga uzrokovao.

U podrumu kuće Ariela Castra u Clevelandu pronađene su 2013. tri žene koje su bile zatočene više od deset godina. Žene su nestajale u periodu od 2002. i 2004. godine kada su bile stare 14,16 i 20 godina. Sve ih je oteo nakon što su prihvatile Castrovu ponudu za prijevoz. Nakon godina torture uspjele su pobjeći. Otete su bile Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otete kao djevojčice VIDEO PRVI INTERVJU žena koje su tražili 10 godina! Slika nije dostupna Dramatičan AUDIO zapis Na vidjelo izlaze bizarni detalji desetogodišnje otmice djevojaka

Upravo Michelle danas ima 34 godine i zanimljiv način na koji je sa sobom odlučila nositi prošlost, ali je i prihvatiti kao dio sebe. Ona je naime tetovažama obilježila ključne stvari koje se odnose na sudbinu koja ju je bila zadesila zajedno s još dvije djevojke, prenosi Daily Mail.

Tako na lijevoj ruci ima pet ruža, a svaka od njih je za po jedno dijete koje je pobacila dok je bila u zatočeništvu. Svaki put kada bi nakon zlostavljanja njezinog otmičara ostala trudna, imala bi spontani pobačaj jer ju je zlostavljač tukao i izgladnjivao kako bi ga uzrokovao.

No, i druge tetovaže nose priču o zastrašujućim detaljima njezine otmice. Na prsima ima crtež bebe uz riječi 'Prelijepo za Zemlju', a na desnoj ruci medvjedića ukrašenog srcima, kojeg je zapravo sama nacrtala u zatočeništvu. Na zglobu desne ruke ima zelenog zmaja 'da je štiti', a glava na njezinom listu, koja je djelomično kostur, a djelomično 'živa', predstavlja njezinu prošlost i budućnost.

Deset godina zatočeništva: 'Lance mi je skidao samo kad bi me silovao'

Inače, oteta je u večeri kada je pokušavala pronaći lokaciju gdje se trebala sastati sa socijalnim radnicima kako bi pokušala razgovarati o eventualnom budućem skrbništvu nad tada 2-godišnjim sinom, a kojeg su joj odnijeli nakon što mu je dečko njezine majke slomio ruku.

Pokušala je dogovoriti da ponovno dobije skrbništvo nad njim, no on je udomljen i posvojen, danas bi trebao imati 14 godina i možda nikad neće znati tko mu je zapravo majka. Nakon što je oslobođena rekla je kako neće pokušati kontaktirati sina i posvojiti ga jer se boji da bi on ostatak života živio pod teretom njezine prošlosti, budući da se o trima ženama pisalo u svim svjetskim medijima nakon što su izašle iz pakla otmičara.

Inače, Ariel Castro kasnije je osuđen na doživotni zatvor i dodatnih 1000 godina zatvora, a iako je odbacivao krivnju, kasnije se nagodio i priznao je kako bi izbjegao smrtnu presudu. Morao je potpisati i dozvolu za rušenje kuće u kojoj je držao žrtve, a rušenju je nazočila i Michelle.

Nedugo nakon toga Castro je pronađen obješen u svojoj zatvorskoj ćeliji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene