Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Četvero mrtvih u sudaru broda i glisera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sudaru hidroglisera sa 150 putnika i teretnog broda uz obale Sicilije poginule su u ponedjeljak četiri osobe, a oko 80 ih je ozlijeđeno, od čega osam teško, objavile su talijanske vlasti.

U lučkoj upravi kažu da se sudar dogodio u Messinskom tjesnacu između Sicilije i talijanskog kopna, jednom od naprometnijih morskih putova u Italiji.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Dužnosnici koji koordiniraju spasilačke akcije objavili su da su poginula četiri člana posade hidroglisera, koji je prevozio putnike od grada Reggio Calabria u Messinu na Siciliji.

Na televizijkim snimkama mogla se vidjeti veliku rupu na boku hidroglisera.

Dio ozlijeđenih stradao je u požaru koji je izbio nakon sudara, a nekoliko ih je bilo zatočeno u olupini broda sve dok ih nisu izbavili spasioci.

Prema dužnosnicima, 41 osoba prebačena je u bolnicu u Messini, a 25 u Reggio Calabria. Osam ih je u kritičnom stanju.

U lučkoj upravi kažu kako je teretni brod bio pod zastavom Antigue.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene