Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čelnik SRS: Velika Srbija i dalje cilj radikala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović izjavio je u Prijepolju da je velika Srbija i dalje cilj te stranke i da će ga težiti ostvariti.

On je na skupu uoči lokalnih izbora koji se održavaju u nedjelju kazao kako su 'radikali uvjereni da će doći trenutak da se povrati Srpska Krajina, Republika Srpska ujedini sa Srbijom kao i da se stvore uvjeti da građani Crne Gore ponovno budu zajedno sa svojom braćom iz Srbije', prenosi agencija Beta.

Pročitajte i ovo Zatvor (Foto: AFP) Planirala napad u Britaniji Najmlađa pripadnica ženske terorističke ćelije osuđena na doživotni zatvor u Britaniji: "Bile su pune mržnje" Macron i May (Foto: AFP) Sastanak u Breganconu Emmanuel Macron primio britansku premijeru May kako bi razgovarali o Brexitu

Čelnik SRS je kazao još kako je 'to njihov cilj i ideologija'.

Dodao je i kako su zato i htjeli da ih unište 'jer je na djelu pokušaj da se iskorijeni srpski nacionalizam. Srpski radikali se ne odriču srpskih zemalja i ideologije koju je utemeljio njihov predsjednik Šešelj'.

Nakon što je nedavno Tomislav Nikolić napustio Srpsku radikalnu stranku i utemeljio novu Srpsku narodnu stranku (SNS) i tako podijelio radikale, čovjek od najvećeg povjerenja haaškog optuženika predsjednika SRS Vojislava Šešelja postao je Dragan Todorović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene