Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži napadača

Pucnjava u Bruxellesu: Zapucao iz kalašnjikova u restoran u centru grada pa pobjegao

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Muškarac je u ponedjeljak ujutro ispalio tri metka u prozor restorana u središtu Bruxellesa pa pobjegao, priopćeno je iz policije.

U incidentu nema ozlijeđenih. Sve se dogodilo u ponedjeljak u 10:50 sati u Aveniji Louise u belgijskoj prijestolnici.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Jedan od svjedoka pucnjave kazao je da je muškarac pucao iz kalašnjikova. Policija je priopćila da je motiv pucnjave nejasan, piše Daily Mail.

Glasnogovornica tužiteljstva Ine Van Wymersch kazala je da trenutno nema podataka koji bi upućivali na to da se radi o terorističkom napadu.

Meta napada bio je restoran La Parisienne Living Room.

Više informacija uskoro.

Aktualno Indonezijske vlasti upozoravaju stanovništvo i turiste na opasnost od novog tsunamija, broj mrtvih popeo se na najmanje 280 Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 2 Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 3 Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 4 Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 4 Foto: Afp Vulkan Anak Krakatau (Foto: AFP) Vulkan Anak Krakatau (Foto: AFP) Foto: Afp Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 5 Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 5 Foto: Afp +0 Posljedice tsunamija u Indoneziji (Foto: AFP) - 1 Svijet Indonezijske vlasti upozoravaju stanovništvo i turiste na opasnost od novog tsunamija, broj mrtvih popeo se na najmanje 280 1/6 >>

Aktualno Najstarije pjevanje u Hrvata! Kako o ojkanju pričaju oni koji ga njeguju od rođenja Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Foto: Nova Studio Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Foto: Nova Studio Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Foto: Nova Studio +0 Ojkanje u Dalmatinskoj zagori (Foto: Nova Studio) Hrvatska Najstarije pjevanje u Hrvata! Kako o ojkanju pričaju oni koji ga njeguju od rođenja 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene