Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parkiraj sad ako možeš

VIDEO Je li OVO primjerena KAZNA za one koji se ne znaju parkirati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski mediji prenijeli su priču o svađi između prodavača automobila i nekoliko radnika koji su morali obaviti radove na jednom pločniku.

Marca Drummonda, prodavača automobila iz Belo Horizontea u Brazilu, radnici su zamolili da makne automobil s pločnika kako bi ga mogli popraviti. No, on je to odbio tvrdeći da se automobili za prodaju tako parkiraju na pločniku već 20 godina, piše Daily News.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska

VIDEO Pogledajte kako je led u trenutku uništio skupocjeni automobil

Njegov odgovor je razljutio radnike pa su kotače od automobila zacementirali. Da bi priča bila još zanimljivija, poslodavac je u potpunosti podržao svoje radnike. 'Rekao nam je da njegov automobil ne smijemo ni dotaknuti. Automobil možda ne smijemo, ali pločnik smijemo', kazao je Celso Antonio de Faria.

Pogledajte video!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene