Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Walesu

Bračni par iz pakla godinama seksualno zlostavljao djevojčicu, sudac na izricanju kazne: "Teško je zamisliti monstruozniji zločin"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bračni par koji je godinama seksualno zlostavljao djevojčicu završio je u zatvoru. Oboje su priznali krivnju.

David Crapper (38) i supruga Kim (39) su uvjeravali djevojčicu da je njihov odnos prema njoj normalan i tako je više puta iskorištavali. Par iz Barryja u Walesu je uhićen nakon što je djevojčica rekla prijatelju za njihovo neumjesno ponašanje.

Izričući kaznu paru na sudu u Cardiffu u petak, sudac David Wynn Morgan rekao je da je "teško zamisliti monstruozniji zločin".

Zlostavljanje počelo kad je žrtva bila mlada i trajalo je godinama.

U razgovoru s policijom, djevojčica je istaknula da, kada je Davidu Crapperu rekla "ne", on se naljutio i optužio je da ga je navela na taj čin te joj kazao da bi zbog toga mogao završiti u zatvoru.

Rekao joj je da mu sjedne u krilo. Kasnije ju je dirao i tjerao da ona njega dodiruje, te joj je pokazivao pornografiju. "Bila sam zbunjena onim što je govorio i osjećala sam gađenje", priznala je žrtva zlostavljanja.

David Crapper kasnije je ispričao supruzi o zlostavljanju, koja mu se zatim htjela pridružiti. Kim Crapper je počela seksualno zlostavljati žrtvu tako što ju je dodirivala, bila je prisutna kada ju je muž silovao i imala je spolni odnos s mužem pred djevojčicom.

Crapperove je uhitila policija nakon što je djevojčica prijavila par. David Crapper je, zajedno sa suprugom, priznao silovanje i seksualno zlostavljanje žrtve mlađe od 13 godina, prenosi Daily mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mučan slučaj Godinama silovao suprugu uz prijetnje smrću: Dopušteno mu je da se brani sa slobode

Ruth Smith je za Kim Crapper rekla da je njezina klijentica bila u kontrolirajućoj, toksičnoj i nasilnoj vezi te se osjećala nemoćnom i bespomoćnom.

Pročitajte i ovo Umirovljenik, ilustracija U DALMACIJI Monstruozni otac silovao kćer s intelektualnim teškoćama, ostala je trudna. Sud mu je sada - smanjio kaznu! Pogledajte uz koje obrazloženje

Sudac je osudio Davida Crappera na 17 godina zatvora, uz produženu kaznu zatvora od četiri godine. Kim Crapper osuđena je na šest godina zatvora, uz produženje na tri godine.

Oboje će odslužiti dvije trećine kazne prije nego što budu razmotreni za uvjetni otpust.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene