Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UŽAS U SAD-u

Blizanci pronađeni mrtvi u automobilu na parkiralištu vrtića: Bili su zatvoreni više od devet sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blizanci su pronađeni mrtvi na parkiralištu vrtića, a vlasti pretpostavljaju da su u zatvorenom bili više od devet sati.

Dvadesetomjesečni blizanci pronađeni su u beživotnom stanju u automobilu na parkiralištu vrtića u Južnoj Karolini. Vjerojatno su bili u vrućem terencu više od devet sati, objavile su vlasti.

Jedan od roditelja je pronašao blizance oko 17:40, nakon dolaska u vrtić. Mrtvozornica Nadia Rutherfordje rekla da se čini da su Bryson i Brayden McDaniel bili u vozilu od jutarnjih sati i vjerojatno umrli zbog izloženosti prevelikoj vrućini, prenosi AP.

"Imamo dva vrlo izbezumljena roditelja", rekla je. Dječaci su se činili dobro zbrinuti, a roditelji zasad nisu uhićeni.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vozač nije prilagodio brzinu Teška prometna nesreća kod Ivanić-Grada: Četiri osobe ozlijeđene, dijete preminulo u bolnici

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pobjegao 39-godišnjakinji Dvogodišnje dijete istrčalo na cestu: Udario ga automobil, teško je ozlijeđeno

"Ne možemo govoriti o tome kako su i zašto djeca ostavljena u vozilu toliko dugo. Ovo je bila nesretan slučaj. Ako se radi o kaznenom djelu, pomoći ćemo u traženju prave", dodala je.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene