Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZ DOHE

Bivša predsjednica stala pred kamere i otkrila što će odjenuti za utakmicu protiv Belgije: "Bit ćemo tu i bit će sve u crveno-bijelim bojama!"

Aktualno Galerija Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Galerija 1/5 >>
U Dohi svojim modnim odabirom pozornost svaki dan plijeni i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. U pauzi od nogometa i diplomatskih aktivnosti stala je pred kameru i otkrila što će odjenuti protiv Belgije, koji plasman Vatrenih očekuje, ali i je li joj se javio Justin Trudeau. Više u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Vlade Bobana i Dina Goleša.

U pauzi od nogometa bivša je predsjednica u obilasku muzeja u Dohi. Naravno, u prepoznatljivoj crveno-bijeloj kombinaciji. U ponedjeljak je bila na čak tri utakmice, a pažnju je privukla dizajnerskom crveno-bijelom košuljom.

"To je košulja koju nisam nosila ranije jer mi je bila velika, ali mi je Krie to malo preuredila da nije baš ogromna, ali puno mi znači ta košulja", rekla je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Utakmicu s Kanadom pratila je u narodnoj nošnji i hrvatsku tradiciju plasirala na svjetske naslovnice. Protiv Belgije navijat će u dresu.

"Svi pitaju, stranci, gdje mogu kupiti bilo što s hrvatskim kvadratićima, odnosno šahovnicom. Ja se vraćam u Hrvatsku 2. prosinca i onda se vraćam 16. i kofere ću nakrcati rekvizitima da ih mogu podijeliti da bude ipak malo više boja", rekla je Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Nakon utakmice Bivša predsjednica navijanjem u nošnji postala hit, ali ministar Butković nije impresioniran? Pogledajte njegov komentar

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon pobjede Pogledajte što je Kolinda poručila kanadskom premijeru nakon pobjede hrvatske reprezentacije

Nakon trijumfa Vatrenih protiv Kanade njihovu premijeru Trudeauu na Twitteru je poručila da joj je nedostajalo njegovo društvo.

"Ne, nismo se čuli. Ja sam ovdje uglavnom bez Wi-Fija, ignoriram te komunikacije jer bih htjela imati kompletan doživljaj prvenstva u Dohi i nekako se socijalizirati s ljudima", kazala je Grabar-Kitarović.

Na prvenstvo, koje je puno kontroverzi, pozvala ju je država Katar, ali je ovdje, kaže, privatno kod prijatelja.

"U tu političku sferu se ne miješam između ostalog jer je Katar jedan od kandidata za buduće Olimpijske igre. To ne mogu komentirati. Međutim, meni je atmosfera predivna", rekla je Kolinda.

Još bolju atmosferu očekuje protiv Belgije i ne sumnja u pobjedu. Na tu utakmicu stiže i predsjednik Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VJERUJE U PROLAZAK SKUPINE Bivša predsjednica stigla u Katar: "Nisam se još čula s izbornikom Dalićem. Moram se spremiti za utakmicu"

Pročitajte i ovo Narodna nošnja na SP u Kataru - 1 Neće ostati neprimijećena Bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV pojasnila svoj neobični modni odabir za Katar: "Takvo je pravilo u diplomaciji..."

"Mislim da bi bilo korektno da se pozdravimo, ali VIP prepuštam njemu i njegovu izaslanstvu, a ja ću otići navijati na tribine s navijačima", rekla je Kolinda.

I u maniru prave navijačice prognozira. "Očekujem ih u polufinalu i finalu. Dakle, no pressure, što se kaže, ali bit ćemo tu i bit će sve u crveno-bijelim bojama", zaključila je Grabar-Kitarović.

Kamo sreće da i bude tako!

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene