Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Nema ako, i, ali''

Biden žestoko svojim suradnicima: ''Ako čujem da tretirate druge s nepoštovanjem, otpustit ću vas na licu mjesta''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik Joe Biden jasno je iznio svoja pravila svim svojim suradnicima u Bijeloj kući: očekuje iskrenost i pristojnost od javnih službenika. Svatko tko ne ispuni taj standard odmah će biti otpušten.

Predsjednik Joe Biden kazao je u srijedu svojem osoblju kako će svatko za koga je utvrđeno da ne poštuje kolegu biti otpušten na licu mjesta, u pokušaju da dostojanstveno odredi svoje predsjedništvo, javnu službu i poniznost.

''Imamo obvezu, također imamo i veliku privilegiju. Vrlo malo vremena kao pojedinac dobijete priliku učiniti nešto što može pozitivno utjecati na živote ljudi. Ne samo ovdje, nego i širom svijeta. Moramo obnoviti dušu ove zemlje i računam da ćete svi biti dio toga. Ne šalim se kada kažem ovo: ''Ako ikada radiš sa mnom, a čujem da tretiraš druge kolege s nepoštovanjem, pričaš s visoka, obećajem da ću te otpustiti na licu mjesta. Nema 'ako, i ili ali''', rekao je Joe Biden u svom govoru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ujedinjenje amerike Povijesna svečanost koju je pratio cijeli svijet: Trenuci koji su obilježili Bidenovu inauguraciju

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastavlja suradnju s WHO-om SAD pristupa inicijativi pravedne raspodjele cjepiva: Biden planira osnivanje Odbora za COVID-19

Kazao je kako svi moraju biti tretirani s pristojnošću i dostojanstvom, što je, kako je rekao, ''uvelike nedostajalo u posljednje četiri godine''.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene