Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragična prometna

Biciklist se zabio u pješaka i ubio ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policij u Vancouveru je priopćila da je u naletu biciklista poginuo pješak. U nesreći je umirovljenik zadobio teže ozlijede glave te je nažalost preminuo u bolnici.

U Stanly Parku u Vancouveru odigrala se bizarna prometna nesreća. U petak popodne, 57-godišnji biciklist nepažnjom se zaletio u 71-godišnjeg pješaka.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Pješak poginuo u naletu automobila u naselju Jošine Ispričali svjedoci Novi detalji užasa u Bjelovaru: Muškarac izbacio suvozača iz vozila, okrenuo automobil i namjerno ga pregazio?

Pješak je pao na tlo i zadobio teške ozlijede glave. Prebačen je u bolnicu, ali u subotu ujutro je zbog težine ozljeda preminuo, piše Huffington Post.

VIDEO Svi se pitaju kako je ovo preživio?!

Policija je priopćila kako je stariji muškarac prelazio pješački prijelaz u petak popodne kada je na njega je naletio biciklist. Biciklist je bio emotivno potresen događajem, ali nije ozlijeđen. Potpuno surađuje s policijom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene