Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar je otklonjen

Kaos na beogradskom aerodromu: Obustavili sve letove zbog bagerista

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Oko 17 sati u ponedjeljak polijetanja i slijetanja u zražnu luku u Beogradu bila su obustavljena iz tehničkih razloga.

Zračna luka Nikola Tesla u Beogradu u ponedjeljak poslijepodne bila je zatvorena za sva polijetanja i slijetanja iz tehničkih razloga te su letovi preusmjereni, odgođeni ili otkazani. Polijetanja i slijetanja obustavljena su iz tehničkih razloga od 16:45 sati, a pojedini dolasci preusmjereni su u nišku zračnu luku Konstantin Veliki.

"Zbog neizbježnih tehničkih razloga, poletanja i sletanja sa Aerodroma Nikola Tesla bit će obustavljena od 16:45. Ponovno uspostavljanje redovnog prometa očekuje se oko 20 sati, a tijekom večeri i potpuna normalizacija avio-prometa", poručili su jučer iz te zračne luke. 

Srbijanski ministar građevinarstva, prometa i infrastrukture Goran Vesić rekao je da je na aerodromu Nikola Tesla "bagerist pokidao kablove za struju" što je prouzročilo obustave, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija više od 180 putnika VIDEO Buknuo plamen na avionu, putnici snimili zastrašujući trenutak: "Ljudi su počeli moliti, neki su odvezali pojas i pokušali ustati..."

Pročitajte i ovo Avionska nesreća u Italiji TRAGEDIJA U ITALIJI "Moj Bože, ovo se ne događa": Kanader gasio požar pa se srušio na padini vulkana Etna

"Kako je najvažnija sigurnost putnika, letovi su odmah obustavljeni i obnovljeni su odmah pošto je kvar otklonjen", objavio je Vesić na Twitteru.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene