Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opirao se uhićenu

Bebu koristio kao štit od elektrošokera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi izbjegao da ga policija onesposobi elektrošokerom, jedan je Amerikanac kao štit koristio bebu.

Incident se dogodio u gradu Deltoni, gdje je 39-godišnjeg Jorgea Garciju, u ranim novogodišnjim jutarnjim satima, zaustavila prometna policija, zbog nezaustavljanja na znak stop. Prometni policajac zatražio je Garciju da izađe iz vozila, no on je umjesto toga stao vrijeđati policajca i sumanuto se ponašati, prenosi portal wesh.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija sve više kriminala u Regensburgu Ravnatelj upozorio roditelje da ne puštaju kćeri same u školu, pojačavaju se policijske snage

>> VIDEO: Policajci 'šokirali' studenta koji je mirno ležao

Kako se opirao, policajci su izvadili elektrošoker s namjerom da ga omame, no ovaj je sa stražnjeg sjedala auta uzeo bebu i stavio ju kao štit ispred sebe, cijelo vrijeme derući se 'Omamite bebu'. Policajci ipak bebu nisu ozlijedili, a Garcia je uhićen i protiv njega je policija podnijela kaznene prijave za ugrožavanje života djeteta i opiranje privođenju. Iz pritvora je pušten uz jamčevinu od 6500 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene