Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Connecticutu

Avion pao na obiteljsku kuću: Planuo požar, dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obiteljsku kuću u Connecticutu pao je mali putnički avion. Kuća se zapalila, a u njoj su primjećena dva mrtva tijela.

Mali putnički avion iz nepoznatih se razloga srušio na obiteljsku kuću u East Havenu, gradu u južnom dijelu američke savezne države Connecticut.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Pad aviona na Floridi Očekuje se istraga VIDEO Avion se srušio na kuću na Floridi: Broje se mrtvi, izbio je i veliki požar

Odmah po padu izbio je požar, a  CBS News prenosi kako je u kući zarobljen pilot i dvoje djece stare jednu i 13 godina. Spasioci su primijetili dva mrtva tijela, ali nisu ih još uspjeli izvući.

>> Prisilno slijetanje aviona sa 177 putnika zbog prijetnje bombom

Susjed David Esposito tvrdi da je čuo vriskove u kući. 'Samo se čuo snažan udarac, zvuk avionskog motora uopće nisam primijetio. Zatim sam čuo vrisak žene, koja je vikala da je zarobljena u kući s djecom', opisao je nesreću Esposito. On je utrčao u kuću te je sa ženom provjerio dio prostorija na katu, no djece ondje nije bilo. U međuvremenu se vatra naglo proširila pa je zajedno sa ženom istrčao van.

Nije jasno jesu li žena i djeca pali s avionom ili su već prije bili u kući.

Lokalni dužnosnici CBS-u su kasnije rekli da su nestale tri osobe, uključujući dvoje djece. Jedno dijete ima tek jednu, a drugo 13 godina.

Avion je poletio s aerodroma Teterboro u New Jerseyju, a srušio se oko 11:25 prema lokalnom vremenu, netom prije predviđenog slijetanja na obližnji aerodrom Tweed New Haven.

Savezna uprava za avijaciju pokrenula je istragu, a na mjestu događaja je više interventnih ekipa i ambulantnih vozila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene