Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAŠNA ZMIJURINA

Piton dug tri metra omotao se oko dječaka i odvukao ga u bazen, a onda su se pojavili djed i otac

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Piton u Australiji ugrizao je u četvrtak petogodišnjeg dječaka, omotao se oko njega i odvukao ga u bazen. Nasreću, dječaka su spasili otac i djed.

Petogodišnjeg dječaka u Australiji ugrizao je piton dug tri metra, nakon čega se omotao oko dječaka i odvukao ga u bazen.

Nasreću, u pomoć je priskočio dječakov djed te ih zapetljane izvukao iz bazena. Otac je zatim istrgnuo dječaka iz ralja zmijurine, piše BBC.

"Dječak je samo hodao oko ruba bazena. Vjerujem da je piton sjedio tamo i čekao da dođe žrtva. Vidio sam veliku crnu sjenu kako izlazi iz grma i ubrzo se piton omotao oko njegovih nogu", ispričao je dječakov djed Allan za radiostanicu 3AW.

Pročitajte i ovo Ilustracija U AUSTRALIJI Užas u dječjem vrtiću: Jedna od najopasnijih zmija svijeta gmizala po djetetu pa ga ugrizla

Pročitajte i ovo Zmija u Utrini sunčanje u novom zagrebu Velika zmija uplašila stanovnike zagrebačkog naselja. Iz Azila Dumovec imaju poruku za građane

Dječak se na koncu izvukao s lakšim ozljedama

"Kada smo očistili krv i rekli mu da neće umrijeti jer nije u pitanju otrovna zmija, bilo je prilično dobro", rekao je dječakov otac za radiostanicu 3AW. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene