Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje napeto u Kumanovu

Albanci bježe u Srbiju, u sukobima navodno ubijen i komandant OVK

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog krize u Kumanovu koja je nastavljena i danas jer akcija lova na teroriste još nije završena, veliki broj Albanaca navodno napušta grad.

U sukobima makedonske policije i terorističkih skupina u Kumanovu navodno je jučer ubijen i komandant 'Oslobodilačke vojske Kosova' (OVK) Fadil Fejzullahut, piše Kurir pozivajući se na Infomaks i njihove neslužbene informacije.

OVK je navodno i na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju Fejzullahuta uz potvrdu da je ubijen.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Poljskoj Prosvjed eskalirao VIDEO Poljoprivrednici se sukobili s policijom: Bacali kamenje i bengalke, nastupio potpuni kaos Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Reporterka NOVE TV Danka Derifaj nalazi se u Kumanovu - njezine izvještaje pratite cijeli dan na DNEVNIK.hr i večeras od 19:15 u ‪Dnevniku NoveTV!

U Kumanovu je jučer počeo sukob pripadnika makedonske policije s naoružanom terorističkom skupinom, a MUP Makedonije objavio je tek da su došli 'iz jedne susjedne zemlje'. No, odgovornost za napad preuzela je OVK koja je poslala priopćenje.

Ne smiruje se - U Kumanovu se i danas čuju pucnjevi

Zbog oružanog sukoba u Kumanovu policijska akcija lova na teroriste još nije završena, veliki broj Albanaca napušta grad. U koloni automobila i 12 autobusa, svi s kumanovskim registracijama, cijele su obitelji jučer poslijepodne prelazile iz Makedonije u Srbiju, i to na prijelazu Preševo gdje živi većinsko albansko stanovništvo.

'Sukobi u Makedoniji mogu se prenijeti i u Srbiju'

U sukobima u Kumanovu je poginulo pet policajaca, a 30 je ranjeno. Ima i poginulih civila, no koliko makedonske vlasti ne otkrivaju.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene