Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Edwards prepoznatljiv na snimci

Edwardsova afera stigla do 'snimke seksa'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vanbračna afera bivšeg američkog senatora Johna Edwardsa, kandidata za predsjedničku nominaciju demokrata na prošlim izborima, koja već danima puni stranice i minute američkih medija, u petak je dobila dodatni publicitet s objavom da postoji snimka seksa Edwardsa i njegove ljubavnice Rielle Hunter.

Sud je u petak naredio vraćanje navodne 'seks trake' Rielle Hunter, s kojom Edwards ima vanbračnu kćer, što je nedavno sa zakašnjenjem priznao, izvijestio je CBS News. Bivši Edwardsov pomoćnik Andrew Young, koji je nekada tvrdio da je on otac djeteta Rielle Hunter kako bi zaštitio Edwardsa, izjavio je u intervjuu TV mreži ABC News ovoga tjedna da je pronašao traku sa snimkom seksa dok je čistio kuću za prodaju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iza karijere duge šest desetljeća Umro redatelj Pink Panthera Blake Edwards u 88. godini Slika nije dostupna Tužan kraj lijepe priče Greškom eutanazirali psa heroja

Young je odbio predati bilo kakav materijal, navodi CBS News. Young je u intervju CBS-u rekao da je Edwards prepoznatljiv na snimci, a njegova supruga je kazala da žena na snimci nosi dijelove nakita kao i Hunter, ali da je inače neprepoznatljiva. Video traka je snimljana uoči predizbora u Iowi 2008., na kojim je Edwards bio kandidat a Hunter je bila angažirana za video snimanje kampanje.

O supruzi oboljeloj od raka govorio kao da je čeka sigurna smrt

Danas iz tiska izlazi Youngova knjiga 'Političar', u kojoj detaljno opisuje kampanju i aferu. Edwards je nedavno priznao očinstvo kćerke i razdvojio se od svoje supruge Elizabeth.

U emisiji Nightline, ABC Newsa, u petak navečer Young je svjedočio i o drugim neugodnim detaljima vezanim uz aferu, uključujući i to da je Edwards o svojoj supruzi Elizabeth oboljeloj od raka, govorio kao da je čeka sigurna smrt. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene