Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala u nesvijest

90-godišnjakinji stavio ruku na usta, odvukao je u uličicu i silovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata osoba prišla joj je s leđa, stavila ruku na usta te ju počela vući prema natrag, nakon toga, kako kaže, izgubila je svijest.

Policija iz Rochdalea u Velikoj Britaniji pokrenula je istragu nakon što im se javila 90-godišnjakinja koja je bila žrtvom silovanja na ulici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Prema njezinom iskazu u utorak oko 6:45 sati krenula je prema mesnici u namjeri da kupi sendvič, a sa sobom je nosila samo kovanicu od jedne funte.

Tada joj je nepoznata osoba prišla s leđa, stavila ruku na usta te ju počela vući prema natrag, nakon toga, kako kaže, izgubila je svijest.

Objesili još jednu djevojku u Indiji, drugu grupno silovali policajci?!

Kada se probudila shvatila je da se nalazi na zamlji te da je silovana. Uspjela se pribrati, otići do njabliže trgovine i alarmirati policiju.

'Bila je uzrujana i nadasve traumatizirana' rekao je policijski službenik Alistair Mallen, glavni zaduženi za ovaj slučaj.

'Ono što toj osobi želim poručiti je da se preda policiji i objasni razloge svojih postupanja, u protivnom, neka bude uvjerena da ćemo joj u naredna 24 sata pokucati na vrata, tko god ta osoba bila', rekao je Mallen za Sky News te zamolio građane Rochdalea nek se jave policiji s bilo kakvim informacijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene