Obavijesti Video Pretražite Navigacija

40-godišnju majku zaveo 14-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
40-godišnja Sharon Edwards zadovoljna je otišla sa suda nakon presude prema kojoj nije kriva za poticanje odnosa s maloljetnikom. Sudac je zaključio da je Sharon laskala dječakova pažnja jer je bila zarobljena u nesretnom braku pa mu je dopustila da je zavede.

Sharon je, krajem prošle i početkom ove godine, četiri puta imala spolni odnos s 14-godišnjim dječakom. Njezin suprug Mark postao je sumnjičav zbog brojnih poruka koje je razmjenjivala s dječakom. kada je pitao za njih Sharon mu je odgovorila kako se oni samo zabavljaju.

Pročitajte i ovo Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!" Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

No takav odgovor supruga nije zadovoljio pa je pretražio njezin kompjutor i otkrio da Sharon ima ljubavnika koji ide u istu školu kao i njihovi sinovi. Pozvao je dječakovu majku koja je odmah pozvala policiju.

Policija je ispitala dječaka koji je potvrdio da je zaljubljen u Sharon te da su imali spolne odnose.

Dječak je Sharon, između ostalog, zamolio da mu kupi kokain, na što je ona odgovorila kako joj za to ne treba platiti.

Obrana 40-godišnjakinje tvrdila je da dječak izgleda starije što je utjecalo na to da Sharon počne vezu s njim.

Sudac je napomenuo kako je Sharon kao odrasla osoba trebala preuzeti odgovornost da ne ulazi u takav odnos, ali da će zbog nje učiniti iznimku.

Sharon Edwards priznala je krivnju. Osuđena je na uvjetnu kaznu zatvora od 12 mjeseci i bit će registrirana kao seksualni prijestupnik sljedećih pet godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene