Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zdravko Mamić novi predsjednik ZNS-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni dopredsjednik zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić izabran je za novog predsjednika Zagrebačkog nogometnog saveza (ZNS).

Dinamova dopredsjednika kao jedinog kandidata jednoglasno je izabralo 30 nazočnih od 31 člana Skupštine ZNS-a, a Mamić će na novoj funkciji naslijediti Peru Šarića, koji je posljednjih 14 godina vodio ZNS. 

Pročitajte i ovo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija... Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Promjenom Statuta, Skupština ZNS-a će ubuduće imati dvojicu dopredsjednika, a izabrani su Pero Šarić, te Damir Vrbanović.

U Izvršnom odboru ZNS-a još je 10 članova, među kojima su i predsjednici NK Zagreb Dražen Medić i NK Hrvatski dragovoljac Josip Perković, te predstavnici sudaca i amaterskih klubova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene