Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Završila istraga protiv Schalkea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istraga o navodnim malverzacijama njemačkog nogometnog kluba Schalke 04 koji je svoj stari stadion kupio za jedan euro, jučer je prekinuta.

Državno odvjetništvo je prestalo istraživati jesu li vlasti Gelsenkirchena jeftinom prodajom Parkstadiona radile protiv interesa javnosti. Nije, međutim, priopćeno zašto je istraga prekinuta. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Prošle godine javile su se glasine da je Schalke na rubu bankrota nakon izgradnje novog, vrlo skupog stadiona. Nedugo zatim, klub je osumnjičen da je prikrivao loše financijsko stanje time što je vrijednost Parkstadiona procijenio na pretjeranih 15,6 milijuna eura.  

No, nikakvi dokazi o navodnoj financijskoj krizi nisu pronađeni, a Schalke je u listopadu s ruskim naftnim gigantom Gazpromom potpisao jedan od najvrijednijih sponzorskih ugovora u povijesti Bundeslige.
 
Gradske vlasti Gelsenkirchena su priopćile da je Parkstadion prodan jeftino jer je bio preskup za održavanje. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene